3 mil gubbdistans (A2) på 3:or

Dunkade på en dryg tremil stakning på Elpex 3:or denna fina höstdag, skön härlig luft men endast sju grader när jag gav mig ut. Tanken var att köra i tröskelintensitet men jag är så svag så orkade bara hålla A2 som är tillika gubbdistans, passa bra som en utarbetat gubbe som man är. Känner att jag är inte så värst stark i bålen förnärvarande så få inte riktigt med den kroppsdelen när jag stakar men det är bara att jobba vidare. Det tog drygt 80 minuter att genomföra, 386 höjdmeter som spenderades på 3:an, 1,7:an och Björnberget. Snittpulsen blev 155 (80 %) och snittfarten ganska beskedliga 22,6 km/h, dels gör temperaturen lite men även att jag valde att öka med en dämpad stav, för att vara lite snäll mot armbågar och axlar. Det är riktigt många som åker på rullskidbanan nu, jag hängde bl.a. på Alfred Buskqvist, Marcus Lennartsson och Jacob Nystedt en kort stund och en ännu kortare stund delar av skidskyttelandslaget.

Finns lite skidåkare i den här staden och det märktes på eftermiddagspasset då jag först hade sällskap med Andreas Viker och sen sista halvtimmen med Jacob Nystedt. alltid lika trevligt med sällskap, speciellt när man är trött. Jag åkte på 4:or i närmare en och en halvtimme och med 123 (63 %) i snittpuls. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *