20 km löpning + kvällsgym

Summera efter denna dag att jag tränat hela elva pass den här veckan, det var inte igår det hände. Däremot blev det bara elva timmars träning men med tre intervallpass och tre styrkepass så känns det i kroppen. Dagens träning blev lugn löpning på förmiddagen, jag förhalade för att komma ut men tillslut kom jag ut. Första 20 minuterna var hemska men sen piggnade jag till och hade en härligt men blöt tur i skogen runt omkring Torråsen/Rannåsen. Kanske aldrig har sprungit när det varit så blöt förut i denna terräng vad jag kan minas, men kul att komma ut på en längre löptur igen. Var nästan två månader sist jag sprang så här länge och i denna terräng. Jag var ute i 1:53 timmar, kom 20 kilometer, plockade 314 höjdmeter och hade 130 (67 %) i snittpuls. 

På kvällen, efter sätt klart dagens etapp i Vueltan så var det dags för ett gympass. Passande nog var det lite folk så kunde träna ifred. Förutom 3×20 magchrunches i maskin och 3×10 chins, så körde jag åttor idag igen och det var dessa övningarna:

  • Lutande rodd med skivstång @ 50 kg
  • Knäböj @ 70 kg
  • Marklyft @ 95 kg
  • Axelpress med skivstång @ 37,5 kg
  • Tricepsdrag i maskin @ 38,5 kg
  • Sittande rodd i maskin @ 38,5 kg

Hade väl kunnat skippa sista övningen men annars var det en stabil insats på gymmet. Ser fram emot en vilodag imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *