Sverige till kvartsfinal

Fotboll på Teaterträdgården med golfbanegänget, självklart bar man en Sverigetröja denna dag, med glädje.

Väl ingen som missat att Sverige har tagit sig till kvartsfinal i fotbolls- VM och faktum är att det där laget lyckas spela bra och göra alla de där målen då jag inte har haft möjlighet att se matcherna i sin helhet förutom matchen mot Tyskland och det gick som det gick den ju. Är väl bäst för Sverige att jag inte ser kvartsfinalen heller även om man kanske aldrig få uppleva att de lyckas ta sig så långt igen i ett VM. Jag var för ung (3 år) för att komma ihåg VM 94 då det blev brons, vilket faktiskt känns riktigt bittert än idag 24 år senare och då har man trots allt ett VM- guld själv.

Dagen match såg jag första halvtimmen tillsammans med mitt ena jobb vilket ironiskt nog inte var det jobbet som jag jobbade för denna tisdag. Kul det men var tvungen att åka iväg till det andra jobbet på golfbanan då det var golfträning där, kände man gjorde en samhällstjänst där.  Det var nog första och sista gången det var fler barn och ungdomar som spelade golf än vuxna på golfbanan, historiskt dag på många sätt.

Har även testat tränat lite lätt idag, kan vara så att man fått/fick någon allergiskt reaktion för idag kändes kroppen pigg förutom att det var en morgonjogg och att man körde innan frukost så var dödstrött som vanligt i början men sen kändes det kanon. Blev en mil på dryg en timme på berget i tuff terräng (330 höjdmeter) och konstigt nog blir det ofta en mil där men alltid olika rundor. 121 (60 %) i snittpuls blev det, lagom det innan frukost. Har ännu inte bestämt vad det blir för träning imorgon och på torsdag innan jag åker ner till Skåne men det får man ta tag i imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *