Stakning, nomineringar, gym m.m.

Tyvärr är det alldeles för sällan jag fotar när jag tränar nuförtiden men idag lyckades jag få till det, enbenspress 190 kilo och det var så jobbigt som det såg ut.

Denna torsdag har varit riktigt gråtrist rent vädermässigt, kan väl säga att dagens 2,5 timmar stakning på 1,7 kilometers slingan inte var speciellt roligt, det går hur som helst inte till en av de passen man kommer minnas när man blir gammal, men jobbets gjordes även idag. På eftermiddagen så löpte jag till och från gymmet, vilket tar ungefär 30 minuter fram och tillbaka, jag sprang med Wilja Labs The eXplorer ryggsäcken som vanligt fungerade kanon.  Väl på gymmet försökte jag mig på att klara 82,5 kilo men efter två väldig bra försök så fick jag ändå ge mig, hade tänkt att ta 81 kilo vilket skulle inneburit en förbättring med ett kilo men eftersom en hel del vikter saknas/försvunnit så var det antingen 80 eller 82,5 kilo som man kunde ta. Få väl klara det nästa gång istället.

Jag kan även nämna att man blivit nominerad till regionlistan (12:e plats) för Centerpartiet till valet nästa år, ärofullt och spännande minst sagt. Sent igår läste jag att Zebastian hade blivit nominerad till årets manliga idrottare i Sverige, där jag då inkludera. De tre övriga nominerade är Peder Fredricson, Daniel Ståhl och Badou Jack, den sistnämna är en av världens bästa boxare som har fått väldig lite uppmärksamhet i Sverige. Väldigt roligt men lite förvånad att vi lyckas bli nominerad, modigt och spännande nomineringar som jurygruppen gjort och jag tro den inbitne sportvetande nog kan hålla med. Vi tog om någon har glömt, ett VM- guld, två VM- silver och vann den totala världscupen, inte fy skam det direkt. Inte helt illa att tre av sex om man nu räknar med mig och Peders häst All in eller Allan som han egentligen heter kommer från Österlen, inte heller det fy skam då det bor 50 000 någonting där nere i sydöstra Skåne.

Förutom dagens träning har jag gjort en del ärenden, blev att åka iväg och tvätta bilen igen, endast två dygn jag senast tvättade den men den hade trots det blivit skitig igen, den ska vara ren så sponsorerna syns, så är det bara. Sen åkte jag iväg och handlade, lånade om en bok på biblioteket, vallade ett par skidor innan jag for hemåt. På kvällen har jag bakat lite bullar, få besök direkt när jag kommer tillbaka från Gällivare och då får man har något att bjuda på till kaffet. Sen var det att smöret jag hade hemma gick ut och jag är en sådan person som inte slänger mat så då fick man göra någonting utav det.

Ren och fin igen, Rickard Persson som har sponsrat (Ystad Målarna) stripningen av sponsorer och namn på bilen, vilket jag är väldig glad över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *