Skidskytte- VM

Passande dag att få se Skidskytte- VM här hemma i Östersund, detta tillsammans med Therese. Blev ju bra det där för Öberg, åkte om henne igår när jag körde intervaller och tänkte att så lugnt hon åkte igår så borde hon har bra med krafter idag och så var det onekligen. 

Kul med guld men inte lika kul att gå upp kl: 5:45 för att åka skidor men guld att man gjorde det med Therese. Kallt var det, – 18 men gick bra ändå och la in 10 impulser. Lyckades dock att trilla (första gången i vinter tror jag) när jag skulle trycka på och köra övergång från stakning till diagonal. Som det kan bli, kan lätt hända för en ”trötter” som jag. 

Har annars haft sammanträde med Kultur- och fritidsnämnden, spännande att höra kommande utveckling av Arenabyn och i synnerhet skidstadion. Denna skidstadion blev det även ett studiebesök där vi fick en rundvandring bakom kulisserna om VM- evenemanget. Även om man tillbringa mycket tid där själv till vardags så var det väldigt intressant hur allt går till under ett sådant stort evenemang. 

Efter dagens studiebesök stannade man kvar och såg distansen för damerna innan väl hemma igen blev en kortare tur löpning på en knapp mil och 47 minuter. 137 (71 %) blev snittpulsen under turen som gick två varv runt Lillsjön och sen hem, vilket resulterade i blygsamma 51 höjdmeter på det hårda men ibland hala underlaget av packad snö. Inte speciellt långt pass men var trött och det var trots allt en ”vaddödare” så det fick räcka så. 

Skyttevallen


Läktaren två timmar innan startSyns den skånska flaggan?


Prisutdelning vid Rådhuset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.