Skidgångsintervaller i Ladängen

Klämde in ett pass i Ladängen på Frösön idag, det passade bra så glad att det också blev av. Började med en vad jag numer kallar ”gubbintervall”, alltså en intervall för att komma igång. Man kan säga tröskeldrag men + moms på den idag. Sedan drog jag en hård uppför liftgatan innan jag körde kortare intervaller. Data från passet:

  • 4:42 min – 168 (88%) snittpuls
  • 1:54 min – 168 (88%) snittpuls
  • 5x ”30/30” – 164 (86%) snittpuls
  • 5x”30/30″ – 165 (86%) snittpuls
  • 6x”20/10″ – 167 (87%) snittpuls

Få no ändå säga att dagens insats var helt klart godkänd, torrt och fint så inget sladd från dojjerna idag. Uppför liftgatan så hade jag min näst snabbaste tid uppför någonsin, om än några sekunder från PB. Tyckte att jag kunde ta i och bli ordentligt trött men ändå återhämtade mig bra från intervallerna. Bra pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *