Skejt med vagn i blåsten + kvällsstyrka

Var sju grader och sol när jag och Lova tog oss ner till elljusspåren i Brunflo för att åka en sväng, hon i vagn och jag stod för dragjobbet. Dock två månader tidigt med denna värme. Det började blåsa upp ordentligt och skejtbädden blev mjuk och långsam. Första varvet på 5:an gick ganska lätt, sen gick det nästan två minuter långsammare per varv samtidigt som blåsten tilltog. Höll på i nästan en och halvtimme och kom 17 kilometer, hade 126 (65%) i snittpuls. Var stundtals rejält skitigt men gick ändå åka helt okej.

På kvällen så körde jag styrka hemma. Detta kördes:

  • 3×1,5 min plankan
  • 3×15 @ 17,5 kg hantelpress med hantel/arm
  • 3×1,5 min sidoplankan
  • 3×8 @ 15 kg axelpress med hantel/arm
  • 3×10 rygglyft
  • 3×8 @ 25 kg enarmsrodd med hantel/arm

Kändes stabilt, varken mer eller mindre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *