Skejt med vagn

Pappaledig så det blev i vanlig ordning träning med dottern i vagn. Idag skejt i 1:40 timmar och 18 kilometer. Hade fallit nysnö och kom även snö under hela passet så gick trögt. När vi kom ner till skidspåren så var det en tok som hade gått mitt i skejtbädden. Har misstänkt någon går där varje dag på morgonen och det syns tydligt nu när det hade kommit snö. Få försöka komma ditt tidigare så man kan ta den på bargärning. Står även en splitter ny skylt som förklara att det är förbjudet att gå/springa i skidspåren. Folk som ändå gör det är väl samma folk som varken kan högerregeln eller kör mot enkelriktning, eller bil på cykelväg. Såg faktiskt en äldre man som gjorde det tidigare i veckan.

Nog klagat, men jag var trött och seg, låg på energi och blir lättirriterat då helt enkelt. Sen gjorde föret att det gick långsamt och då blir det muskulärt jobbigt med. Passet igår påverkade helt klart dagens upplevelse. Jag hade i alla fall 122 (63%) i snittpuls.

På kvällen hade jag ett ledarpass med TNT där vi körde korta intervaller, jag var fortsatt lite trött men ändå piggare än tidigare på dagen men tog det lugnt ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *