Sista dagen i Torsby (för denna gången)

Blev en förmiddag uppför Hovfjället, har ju åkt många tävlingar upp där senaste åren annars, en var förra året då jag slutade total 5:a efter två dagar med backrace, ett skejt och ett klassiskt som syns på bilden. Vill minnas att det var ganska kallt och blött den gången. Det är Tom som tagit bilden och han träffade man på också en dag när han var ute och finrullade på Torsbys rullskidbana tidigare i veckan.
Foto: Tom Lindström T-W Media

Då var sista dagen i Torsby kommen för denna gången i alla fall. Blev stakintervaller i tunneln, åtta till antalet blev det. Lagom avslutning. Sen bilresa hem i sommarvärmen som det var hela vägen. Väl tillbaka på Frösön skulle jag ge mig ut på ett ”rensa huvudet pass” efter den långa resan hem. Ytterst få löppass som jag har känt mig så pigg och spänstigt, konstigt nog efter all den senaste tidens träning. Första hälften blev det uppe på den tuffa terrängen på Frösöberget, sen blev det lite kyligt så jag letade mig ner längs vattnet och löpte på plattare terräng sista halvan av passet. Bor på fel sida av berget om jag vill ha kvällssol kom jag på, sen var det en aning kallt att springa barüber i skogen. Skön avslutning annars på denna långa lördagen.

Den obligatoriska glassen efter lunch på Valbergsängens fina restaurang. Lagom stor portion efter maten, annat var det när min klubbkamrat Marcus Vestlund tyckte det var alldeles lagom med att ta en hel talrik med glass efter maten när vi i klubben var där för några år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *