Premiär med nya stakmaskinen ikväll

DCIM\104GOPRO\G1065538.JPG

Har skaffat en ny träningskamrat hemma, äntligen. Mer om hur nya gymmet kommer ser ut nämner jag en annan gång. Det är inte en SkiErg utan en Abilica premium XC- Classic 2000 Skitrainer, ser ut som en SkiErg men har en annan display och verka vara en B- variant och inte lika bra som en SkiErg.

Men skit i det, jag lyckades få till ett träningspass trots klockan var närmare kl: 21, men så kan det vara men ett redigt mellanmål i form av pannkakor gjorde att det gick fint att träna så sent trots jag inte hade ätit middag. Upplägget var tröskel 10×3 minuter med en minuts vila, fick justera intervallerna och tiderna efter varje intervall men det hanns med. Lite snäll stakmaskin som visade bättre siffror än vad det egentligen var. Hade ett snitt på 1:46 min/500m, kanske skulle varit 1:48-50 min/500m om det var en SkiErg. Kontrollerat pass men sista tre intervallerna hade jag tröskel plus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *