Norra Garberg Hill Climb till helgen + barnvagnspromenad idag

Ska äntligen få ta mig nummerlappen till helgen i Dalarna. Det blir inte cupavslutningarna i Falun, för där platsar man inte. Jag kommer åka Norra Garberg Hill Climb istället, båda dagarna faktiskt. Där kommer storheter som Calle Halfvarsson Adam Steen vara med i. Det kommer bli bra startfält så det blir nog tufft och bra för mig. Jag kommer åka båda dagarna (17 km) som sagt, klassiskt på lördagen och skejt på söndagen. Loppet på lördagen skulle egentligen gått från Mora (Hemus) upp till Norra Garberg, d.v.s. mycket uppför som passa mig. Men det är tydligen lite snö så det blir ingen A-B bana utan två varv på Norra Garbergs tuffaste slinga som jag har läst mig till. Aldrig varit där så vet inte hur tuff slinga det är men det ska bli skoj att tävla hursomhelst.

Idag har jag inte tävlat, knappt rört mig då jag befunnit mig inomhus hela dagen nästan och haft sammanträde digitalt. Men ut kom jag tillslut, knappt en mil lång promenad blev det i finvädret tillsammans med Lova. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *