Löpning förbi Kulla

Sprang förbi nöjesstället Kulla.

Var i väg en sväng till moster och plockade blåbär men jag och Lova, vi sprang idag igen. Denna gång var hon vaken då vi sprang bansträckningen av Kullaloppet som är cirka 10,5 kilometer och drygt 100 höjdmeter. Lite lurigt på slutet på grusvägarna att hitta men det gick bra, dock så fick vi punktering på ena hjulet men så kan det vara.

Nostalgiskt bansträckning och lopp som gått många år. Sprungit halva distansen när jag var 15 år och hela (den jag sprang idag) när jag var 18 år. Den gången fick jag stryk av en gubbe vid namn av Kjell Erik Ståhl. På den tiden visste jag inte vem det var. Det vet jag idag.

Hade strul med pulsangivelsen idag igen men låg på i vanlig distansintensitet i 4:50 min/km tempo rakt igenom inklusive skarven jag sprang i början och på slutet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *