Leverans med nya vikter till hemmagymmet

Fick vänta länge idag innan jag fick hem en efterlängtat sen leverans av mina 20 kilos hantlar (två stycken) och gymmet blir alltmer komplett. Men dagens första träning blev dock skidåkning i Brunflo med Lova i vagnen. Förutom den sena leveransen så startade inte min bil så det var bara att packa om och gå ner till skidspåren med all utrustning. Dessutom var det pucklig is hela vägen och så var man hungrig då klockan hade passerad en bit efter tolv. Skistar hade idag stängt spåren i Åre men i Brunflo drog de om igår och var trots senaste dagarnas milda och blåsiga väder ganska bra. Åtminstone för skejt. Det gick dessutom lätt. 15,8 kilometer på 1:07 timmar blev det och jag hade 122 (63%) i snittpuls.

På kvällen invigde jag mina nya hantlar och körde ett gympass. Först lite uppvärmning och sen blev det detta för mig:

  • 3×1,5 min plankan
  • 3×10 fällkniven
  • 3×8 @ 25 kg enmansrodd med hantel
  • 3×12 @ 20 kg hantelpress/arm
  • 3×6 @ 40 kg utfallssteg med hantlar
  • 3×6 @ 17,5 kg axelpress med hantel/arm

Bra känsla idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *