Långpromenad

Har aldrig tidigare kunnat plocka blåbär i oktober månad men i Norrland kan man tydligen göra det, åtminstone på Frösön

Har aldrig tidigare kunnat plocka blåbär i oktober månad men i Norrland kan man tydligen göra det, åtminstone på Frösön

Har varit ute på en längre promenad idag. Tänkte gå stavgång men dessa är alltför långa enligt FIS, så jag skippade denna tanke. Gick istället i kuperad terräng i drygt två timmar på Frösöberget. Gick på ganska hyggligt och hade en snittfart på 5,3 km/h och hann med över elva kilometer gång och 420 höjdmeter plockades idag, klart mer än gårdagen joggningstur. Hade en snittpuls 105 (54 %), vilket faktiskt är högre än vissa tidigare träningspass under sommaren. Har faktiskt haft löp/skidgångspass med viktväst, där jag har haft lägre snittpuls än vad jag hade idag. Hur sjukt är inte det?. Maxpulsen landade på 150, vilket är skrämmande nära A2 puls för min del.

Hjärtat då? Ju det fungera uppenbarligen och det är inte lika turbulent som tidigare. För när problemen med hjärtat började så var det lika turbulent som miljöpartiet hade det när Kaplan och Romson avgick och han där som inte skakade hand med kvinnor fick gå. Till att mer likna kaoset hos Liberalerna den senaste tiden, en förbättring men inte helt bra direkt. Inga hjärtrusningar idag men få bröstsmärtor så fort det blir lite tyngre, som t.ex. att gå uppför min lägenhet på 3:e våningen. Är generellt mer trött nu än vad jag var innan problemen upptäcktes, men ska på koll på tisdag så får vi se hur det ligger till.

Senare idag ska jag och Patrik i väg och tittar på allsvensk fotboll då Östersund FK möter Falkenberg FF. Gäller att pälsa på sig ordentligt i höstkylan men jag har förbättrat (läs blivit fetare) fettdepåerna så det ska nog inte vara några problem.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.