Klubbpass

Starten igår, några av mina klubbkamrater deltog där men även några under kvällens klubbpass. Noterbart är att de flesta såg ut att frysa igår, förutom jag då förstås och noterbart att Jesper fick sin stav avtrampad innan ens han tar sitt första stavtag, surt. 

Få bli ett kort inlägg efter en lång händelserik dag, jag behöver förnärvarande sex timmar till per dygn för att hinna med det som ska göras. Det jag kan nämna var kvällens klubbpass, var längesen sist man var med där och åkte. Längesen sist var det åtminstone sen jag använde pannlampa, den har legat oanvänd i 1,5 år och trots den var fulladdad så slutade den fungera ganska tidigt. Att ha en pannlampa på huvudet som inte fungera är lika onödigt som att ha miljöpartiet i regeringen. Dagens pass var trevligt då vi faktiskt kunde hålla ihop utan att folk körde livet ur varandra. Dagens runda gick öster om Lund och skulle innehålla mycket kupering för att vara här/där, 200 höjdmeter på 33 kilometers åkning få ingen norr om Dalälven tycka att det är speciellt kuperat, inte jag heller då det kändes lätt att staka på 4:orna. 16 km/h blev snittfarten på dagens pass och min snittpuls landade på 128 (66 %), lägst nånsin på ett distanspass med klubben.

Har jag inte blivit utbränd tills imorgon så är tanken att åka upp norröver igen och det ska t.o.m. bli ett träningspass, kanske är snö där uppe nu, vem vet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.