Klämdag

Har haft en oplanerad klämdag idag. Hade en plan att köra premiärturen på linjecykeln, men blåste för mycket på morgonen så jag lät bli att cykla. Man ska ju inte träningshetsa nu när man har viloperiod. Man ska kanske inte har två jobb per dag heller, räcker med ett. Annars händer det såna olyckor som idag. Började att skära ett djup hack i ena pekfingret. Efter en stund forsade blodet som en röd vårflod. Sprang in för att tvätta såret men lyckades i bara farten att klämma det andra pekfingret. Det gjorde ont. Att fördärvar båda pekfingrarna rimmar lika illa som socialdemokraterna och miljöpartiet, inget bra alls.

Tänkte att tre invalid fingrar inte skulle påverka mig när jag har sju friska kvar. Har ju en stukat tumme också. Funkade bra att jobba (på mitt riktiga jobb) men blev allt värre och fick åka in till akuten för att röntga fingret. Lyckligtvis var inget brutit, vilket var en lättnad. Något lättnad var det inte riktigt när Hassan kl: 0:55 skar rakt ner med en kniv i nageln, för att tömma blod. Ingen bedövning och jag var påväg att skrika som en liten skrämd tjej. Blir nog bra ska vi se, dock lite otäckt att nageln kommer trilla av.

Undrar vad som blir nästa finger som görs illa nästa gång. Vem vet man kanske vaknar upp och se att man har en förlovningsring på ringfingret. Då är en ny skada inlett.

Få hoppas att årets värsta skador är gjorda nu, bättre att nu i min viloperiod än mitt under rådande säsong. Men man behöver lite motgång för att kunna få medgång sägs det. Nu ska jag ta en pilla så jag somnar gott och utan smärta. Kan nog bli en lång sovmorgon imorgon.

Inget stoneface idag, men väl ett påplåstrat finger.

Inget stoneface idag, men väl ett påplåstrat finger.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.