Höstens längsta löppass

Alltid nöjd med löparsryggsäcken The eXplorer från Wilja Labs.

Lyckades få till årets längsta löppass i tid idag, dock inte längsta i distans för jag sprang 27 kilometer i juni på hårt underlag, idag 22,35 kilometer på mjukt underlag i skogen. Jag sprang till stadion, mötte upp Konrad Myhr där och därifrån sprang två sargade kroppar mellan träd och träsk men piggnade till allteftersom men var låg på energi på slutet och ordentlig träningsvärk från Tjurruset igår. För att beskriva hur jobbigt och hur du verkligen använder kroppen när man sprang Tjurruset så kan jag skvallrar om att jag har träningsvärk överallt, värst är handflatorna, ländryggen och sen ljumskarna. Har dessutom fått eksem på huden där jag inte hade kläder på mig igår. Fick betala högt igår och inga prispengar fick man heller men var nära (om man nu kan vara det) att ta hem utlottningspriset på 50 000 kr på en lokal Ica- butik. Det skulle suttit fint att ta hem det priset, men fick en trevlig utekväll med sambon.

Nog om det, till dagens pass så surrade vi bort den mesta tiden som vanligt och visp så hade det gått nästan två timmar innan vi sprang hemåt. Vi sprang runt omkring ÖSK och bort till Torråsen via Rännåsen, en del ny terräng för min del. Hög puls idag, 134 (69 %) landade snittpulsen men skrapade ihop 555 höjdmeter på 2 timmar och 19 minuter, samt att jag lovar att jag blev garanterat blöt om fötterna. 

Blöt blev jag också på morgonen då jag jobbade min sista dag på golfbanan, det var en ynka grad och snöblandat eller regn i princip hela morgonen som jag jobbade. Jag hade vinteroverall, stövla regnkläder med mera och såg ut som en vuxen Teletubbie, inte konstigt höstdepressionen är på ingång. Tur dock att vädret blev bättre och klarare under dagen då jag hade golfträning på eftermiddagen, vilket jag har i två veckor till och man få väl hoppas att inte snön hinner lägga sig till dess.  

Efter golfträning körde jag faktiskt lite styrka, inte så mycket men förutom lite TRX- band (mage) så körde jag dessa tre övningar:

  • Dips, 3×12
  • Bicepscurl i maskin, 3×10 med 21 kg
  • Enarms- hantelrodd på bänk, 3×8 med 24 kg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *