Helgen rullar på

Drog nitlotten och fick träna medan sambon kunde klarade sig undan med att handla.

Igår när man var tillbaka igen efter tävlingen Holyrace så gav jag mig ut på ett kort pass där jag stakade en timme och 17 kilometer på mina 4:or, 200 höjdmeter och 139 (72 %) snittpuls och det kändes riktigt dåligt. Anledningen till den ovanligt höga distanspulsen beror nog på kort vila efter tävlingen, men också att jag hade en slänga av vätskebrist då jag kände mig allmänt yr och mer eller mindre dement för jag visste knappt vad jag åkte. Tur då att man kunde se efteråt var man körde för det blev tur och retur till rullskidbanan och väl på rullskidbanan höll jag till mest på 3:an. 

Idag så rullade jag ut på förmiddagen, hade nyss regnat så det var blött och segt att skejta på Marwe 7:or. Jag var inte heller speciellt pigg men allteftersom så kändes det bättre. När jag väl tog de dryga tre kilometerna som jag har till rullskidbanan så åkte jag de mer kuperade delarna av densamme, det blev totalt 759 höjdmeter under de 43,6 kilometerna jag var ut i, detta tog 2:33 timmar och snittpulsen landade på 123 (63 %). Jag fick åka mycket på växel 2 idag, bra att öva på den med inför vintern. 

På eftermiddagen så körde jag och Therese ett gemensamt styrkepass där vi körde två magövningar som kräver att man är två, kul. Jag har inget gymkort den här månaden så har valt att tappa lite muskler  överkroppen så man blir lite lättare i kroppen för backlöpningen skull, sen återgår jag till mer normal styrketräning i september. Kände mig dock att jag behövde träna mage igen då jag inte riktigt fått med densamme i rullskidåkningen och behöver träna förbyggande för att klara all stillasittande på maskinerna på jobbet. För annars rullar det på för mig, golfträningen har dragit igång igen och idag var det söndagsträning, först själv men även som tränare. Imorgon väntar golfträning, jobb på banan, lite politik ska hinnas med men även ett kortare intervallpass på kvällen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *