Golf och backintervaller

Idag lyckades jag spela min första golf för säsongen, det var ironiskt nog skidåkaren Max Novak som lockade ut mig på en runda på korthålsbanan som inte hanns med sex hål innan min golfträning började. -1 och röda siffror noterade man i scorekortet vilket givetvis kul att man spela sin bästa golf nånsin då jag inte spelat på nästan ett år.

Tänk om man kunde köra backintervaller en gång om året och ändå hålla samma nivå, vilket privilegium detta hade varit. Så är fallet inte i  verkligheten utan man fick även denna veckan till ett grymt backpass, två förbi/runt Gustavbergsbacken och sen två uppför Ladängen från Lövstabadet. Lite trött från gårdagens träning men skrämde upp pulsen bra och genomförande intervallpasset med bravur. Tider och övrig information kommer imorgon.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *