Fuktigt löppass på löpbandet

Trots öppet fönster så var det såhär dimmigt i rummet efter passet.

Passade på att springa ett kortare löppass på kvällen denna påskafton, blev uppför på löpbandet, svettigt och dimmigt blev det. Det positiva var att både rygg och vad funkade kanon, bättre än vad man hoppades på. Däremot så är ju löpformen inget att skryta med just nu. Jag började med tio minuter uppvärmning på 6 km/h och maxlutningen som är 11,7 %. Sedan körde jag tio minuter på samma lutning men sprang på 10 km/h. Sen fem minuter gång på 5 km/h innan jag körde tio minuter löpning till på 10 km/h. Avslutade med tio minuter lugnt på 5 km/h. Viktigt att jag värmer upp ordentligt och även ner lugnt efteråt, även om jag bli varm väldigt snabbt så är tio minuter bättre än fem minuter. Jag börjar bli gammal. Siffror från de två tuffa dragen:

  • 10 min – 159 (83%) snittpuls
  • 10 min – 169 (88%) snittpuls

Inga drömben och tanken var att köra A2/låg tröskel men blev snarare tröskel rakt igenom även om snittpulsen skiljde sig åt ordentligt mellan de två dragen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *