Fint i Brunflo nu

Blev en timme skejt idag sent denna eftermiddag i Brunflo. Dessvärre så fick jag direkt ont i ena foten p.g.a pjäxan redan när jag gick ner till spåren. Var nära att vända direkt faktisk. Snörade upp ena pjäxan helt och hållet och hoppades på det bästa. Första femkilometersvarvet så gick knappt att åka, mindre smärta sen på andra varvet så det var positivt. Detta gav också smärta i ländryggen för jag åkte så konstigt. Igår kände jag ytterst lite i slutet av det passet men idag var det illa med en gång.

Har tydligen ett brosk som börja verka, har haft liknade problem på andra foten för några år sedan. Har ett specialskydd som jag får väl börja använda, men det var första gången jag fick problem av mina kombipjäxor som jag ofta åker i när jag åker lugnt i skejt.

Annars fint att åka nu, riktigt bra förhållandena runt Brunflo elljusspår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *