Fin stakrunda på Österlen

Kornfält, trädallé och föräldrargården där någonstans i bakgrunden.

Dagens träningsrunda blev till Ingelstad och tillbaka, detta tillsammans med Therese där hon cyklade och jag stakade på 4:or. Rundan är fin på mindre vägar med vina vyer och med många sädesfält runt omkring. Vid denna tid på året undviker man helst en del vägar då det är turism till förbannelser här nere på Österlen. De mindre vägarna är ganska fri från trafik, dessutom är det för det mesta bra asfalt, även om det är lite sämre här och där. Försökte även hitta en runda med någorlunda kupering, det går att finna även de södra delarna av Österlen, och man fick t.o.m. gå ner i fartställning emellanåt. Inget som händer alltför ofta annars. 

Även om jag har känt mig ständigt trött de här dagarna i Skåne så har jag sovit bra och även känt mig överlag pigg på träningspassen. Trots man åkte på Swenor 4:or så kändes det väldigt lätt att staka uppför och på platten kändes det även bra. Kände att jag fick hålla i en del för att inte dra iväg pulsen, men snittfarten blev hyggliga 17,4 km/h under de 1:34 timmarna vi var ute i, 134 (69 %) i snittpuls. Varmt och en bit över 20 grader och svag vind gjorde det till en njutbar upplevelse. Jag har kört pass där det blåst 15-20 m/s, regnat och varit fem grader, då njuter man inte det minsta. 

Fick med mig lite asfalt från dagens tur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *