En skidtur i maj

4:e maj idag och det bjöds på riktigt fina förhållanden på Östersunds skidstadion, dessutom gott med snö kvar trots de försökt putta bort en del snö också. Läste dock att de tänkte dra sista gången imorgon, lite synd ändå faktiskt. Jag har kanske kört 15-20 pass den här säsongen på skidstadion och idag var det faktiskt några av de bästa förhållandena som jag åkt. Ändå ganska otroligt, i maj.

Skidåkningen då? Jag stakade lugnt i 65 minuter, förstås lite högre puls än vanligt efter all vila men känslan var ändå ganska lätt. Tyvärr fick jag ont i ena armbågen ganska tidigt, trots all senaste vilan. Ljumsken blev snarare bättre efter passet, jag förstår inte min kropp för närvarande. Kom hursomhelst 16 kilometer och hade 134 (69%) i snittpuls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *