En natt på sjukhus

Har stirrat på denna skärm till stor del av denna dag

Har stirrat på denna skärm till stor del av denna dag

Godafton!

Har visst hamnat på sjukhus, lätt att bli så när hjärtat går upp och ner likt vad miljöpartiets väljarstöd har varit de senaste tio åren enligt sifoundersökningarna, nämligen upp och ner. Ligger hur som helst i en sjuksäng i en hjärtavdelning med andra homo sapiens och jag med mina 25 år drar ner medelåldern radikalt. Minst sagt.

Kommer vara kvar här under observation inatt och man har satt på massa grejer som gör att jag (och personalen förstås) kan se hur pulsen går. Har legat ner sen kl:15 och pulsen har legat mellan 29-110 i puls utan större rörligheter. 29 i vilopuls skulle jag räknar som bra men med mitt rådande tillstånd så vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om den siffran.

Har även hunnit vara med och undersökt (besiktat) min kära Ford idag, men den liksom jag var inte helt hundra. Fördelen med bil är att man kan byta ut reservdelar ganska lätt och i detta fall stöddämpning fram. Den gick alltså inte igenom trots den var nytvättat. Annars då? Jag missade min tvättid p.g.a att jag hamnade där jag hamnade. Positivt är väl att man få gratis husrum och mat, man har ju ändå betalt skatt i detta landet.

Som ni märker så är jag i gott mod trots jag inte har en aning om jag kan träna inom kort eller i det värsta lägga ner elitsatsningen. Det jag vet är att jag ska göra ett ultraljud på hjärtat imorgon förmiddag.

Hörs!

2 tankar kring ”En natt på sjukhus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.