Bilder från gårdagens fjälltur

Hade egentligen tänkt att träna idag men av olika anledningar så blev det inte så idag, däremot blir det snarare bättre med vila idag än imorgon så det var tänkt från början. Dock så har jag fått lite ryggont i ländryggen, hoppas och tror det beror gårdagens fina och långa löptur i fjällen, är ovan att träna så länge förnärvarande plus att jag har tränat för lite styrka. Bilder från igår jag och Mattias tog under löpturen.

Fanns lite snö här och där.

Seare njuter.

Stundtals var det utmanande terräng där det krävdes klättringsegenskaper, Seare var en jäkel på att klättra på berg.

Glada killar, inte konstigt med den vyn eller vädret. Både jag och Seare har bara bott i Jämtland i ungefär två år men vi har nog redan upplevt mycket av landskapet i länet än många andra som är födda här.

Jag och Mattias.

 

Gruvan, Seare lika glad som vanligt.

Riktig mäktig bild från gruvan.

Sprang som vanligt i min löparryggsäck från Wilja Labs, inga skav alls trots löpning i barüber.

2 tankar kring ”Bilder från gårdagens fjälltur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *