Barnvagnsskejt + styrka

Blåsig dag idag också men jag och Lova knallade ner till Brunflo elljusspår med all utrustning och drog henne i vagnen en timme exakt. Åktstilen var skejt. Det var hårt underlag men gick lättare och lättare att åka och faktiskt ganska lite bråte som hade blåst ner. Klart över förväntan ändå. 122 (63%) hade jag i snittpuls och kom 13,5 kilometer.

På eftermiddagen så försökte jag på lite styrketräning, även detta tillsammans med Lova. Hon körde hinderbana plus några armhävningar för mig där hon hade klättrat sig upp på min rygg. Det hela tog mer än dubbelt så lång tid än vanlig så fick lång vila. Dessa övningar körde jag:

  • 3×1,5 min plankan
  • 3×1,5 min sidoplankan
  • 3×10 fällkniven
  • 3×1 @ 4 kg min twist med medicinboll
  • 3×45 dips
  • 3×45 armhävningar
  • 3×4 @ 20 kg axelpress med hantlar/arm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *