Barnvagnslöpning i solskenet


Äntligen så var det sol idag, sånt blir man glad av såhär års mitt under brinnande höstdepression. Jag och Lova sprang en timme med cirka 90 % is som underlag men mina Icebug var suveräna. Riktigt bra grepp och det kändes som det gick fortare när jag väl sprang på isen än på asfalten. Haft lite känsliga luftrör de senaste dagarna trots inte så värst kallt ute men idag gick det fint att springa 12,73 kilometer. 135 (69%) snittpuls, 40 höjdmeter togs och jag får nog säga att det var en av de lättaste löppassen i år. Nu tävlar man inte att springa lugnt distans i en timme men ändå skönt när det känns lätt. Trots is som underlag för det mesta så gick det bra som sagt men på vissa delar var det lite knöligt men Lova verkade lika nöjd som vanligt så det är ju bra. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *