Årets första dubbelpass

Lyckades redan på 4:e dagen in på detta 2023 få till ett dubbelpass, visserligen inga långa pass men ändå. Började med att springa i 1:07 timmar med Lova i vagnen, en månad sedan jag sprang sist och det kändes. Hade Icebug på och försökte springa sakta och höll 5:30 min/km tempo men hade ändå 133 (69%) i snittpuls. Visserligen gör underlaget en hel del men sprang närmare 45-50 sekunder långsammare per kilometer än vad jag gjorde under hösten. Nåväl, kul att komma ut å förmiddagen.

På kvällen så körde jag och min bror ett pass längdskidor i Brunflo. Blev exakt två mils stakning för min del, medan Johan skejtade. Även om det inte är så värst kuperad på elljusspåren i Brunflo så hade jag svårt att återhämta mig i de få backar som finns. 138 (71%) i snittpuls blev det tillslut. Vi höll på i 1:21 timmar, så nästan 2,5 timmars träning totalt idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *