A-B distanslöpning genom Fyledalen

Har haft fyra raka träningsfria dagar. Jobbade närmare 100 timmar förra veckan och sen också hunnit köra ner till Skåne, där vi kom fram igår. Idag har vi varit på Tosselilla Sommarland, roligt för såväl små som stora. Själv så hade jag möjlighet att springa hem, detta genom att springa igenom Fyledalen.

Utgick från Kronoskogen och sprang en kort tur genom de fina och upprustade slingorna som finns där, innan jag nästan direkt hittade ut till gamla banvallen och sprang sedan en bit på den. Var no sex-sju år sedan jag sprang där sist men det var sig likt. Fortsatte upp över till Tegelbruksbacken där jag av min förvåning såg att de avverkat skog. En helt annan inramning än förut, nu till det sämre även om det är lite spännande med omvandling.

Fortsatte sedan springa i dalen tills jag vek upp via Lyckåskorset och vidare till föräldrargården i Nedraby. Hade väl känsla efter senaste tidens men skönt att komma ut och springa lite. Var varmt så pulsen drev väl iväg en aning andra halvan av passet. Överlag ganska lätt terräng men lurigt att springa på banvallen samt upp över Tegelbruksbacken, i övrigt grus- asfaltsvägar. Jag hade 138 (71%) i snittpuls och kom precis över 12 kilometer på en timme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *