6x backintervaller i Tegelbruksbacken

Blev träning idag också efter en heldag på Tosselilla sommarland, känsla eller snarare trötthet därefter. Tog därför med mig hunden Japp som draghjälp men det blev snarare jag som drog han, åtminstone på slutet. Sex backintervaller blev det totalt i Tegelbruksbacken, tre på varje sida. 55 höjdmeter, de tre första 625 meter långa och de sista tre 475 meter.

Jag var riktigt seg men segade på ändå helt okej, pulsklockan ville inte funka som den skulle idag igen men det var kontrollerat i alla fall men ibland lite svårt att hitta flyt när man springer med hund. Tider från intervallerna:

  • 2:58 min
  • 3:02 min
  • 2:56 min
  • 2:24 min
  • 2:23 min
  • 2:17 min

Har springet de kortare intervallerna förutom, för nästan exakt tre år sedan så sprang jag något snabbare än idag. Ingen pangdag men fick ihop några minuters intervalltid i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *