4×8 min supertröskel på löpband

Ny vecka och måndag vilket innebar åtminstone idag en hejdundrande lång intensiv dag, där dagens enda pass varade 47 minuter på morgonkvisten, varav 32 minuter intervalltid. Första intervallpasset på löpband sen i juli tror jag, då var jag i bra form och sprang 6×5 minuter, idag 4×8 minuter i tröskel men sista gick jag över tröskel då jag kände att det gick fint då jag ska vila imorgon, därutav supertröskel. Började med två intervaller på lutningen 15 %, sista två på 10 %, hade en minuts vila mellan intervall ett och två samt tre och fyra. Två minuters vila mellan intervall två och tre. Det bästa vore nog två minuters vila men lite tidsbrist så fick jag dra ner till en minuts vila förutom en gång. Dessa siffror fick jag på morgonens intervallpass: 

  1. 15 % @ 10,0 km/h – 161 (84 %) i snittpuls
  2. 15 % @ 10,0 km/h – 166 (86 %) i snittpuls
  3. 10 % @ 12,2 km/h – 168 (87 %) i snittpuls
  4. 10 % @ 12,3 km/h – 171 (89 %) i snittpuls

Helt okej känsla, inte riktigt som sommarens form , kanske beror på att jag väger mer, vet inte då jag inte vägt mig på länge men annars har jag en fortsatt stigande form. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *