3x Tegelbruksbacken på kvällen

Jag, Raj och Japp efter kvällens löppass i Fyledalen.

Hann med lite träning idag i alla fall, blev hämtat och fick springa av mig lite tillsammans med hundarna strax innan skymningen och det var fortfarande varmt ute. Tre varv (6,6 km) och nästan 200 höjdmeter blev det på knappa halvtimmen vilket innebär 4:23 min/km tempo och alla som har sprungit Tegelbruksbacken vet att det gör man inte ostraffad, eller snarare utan ansträngning. Men jag hade hjälp med två vovvar, började mer urvädret tillika valpen Japp, han sprang på bra och höll ett jämt tempo så det var bara att ligga i. Byte hund sen strax innan toppen på varv två och sprang alltså något längre med Raj som också fick åka lite traktor tidigare på dagen, han var nöjd så. Hade inget pulsband på mig men det kändes konstigt nog lätt (kanske man hade draghjälp?) men nog var jag uppe på A2 i de branta partierna och hade en kilometer som gick på 3:37 min/km (mest nerför), snabbt det med hund.

Annars har dagen varit lika fullspäckat som igår och startade dagen i stallet och sen blev det en sväng till Ystad och revisorn där bokföringen var klar och såg bra ut. Konstigt nog blev jag inte klar med bokföringskursen jag läste förra hösten men när man ska göra det i verkligenheten så går det bättre, men det kanske ändå är det viktigaste, verka vara bättre på det än en viss känd person från Östersund, inget namn och ingen dömd. Resten av dagen d.v.s. nästan hela dagen har man suttit i traktorn och blivit klar med det man skulle bli klar med. Kvällarna här i Skåne har annars inneburit en del administrativt som att svara på mejl, skriva blogg o.s.v. som gjort att man gått och lagt sig långt efter midnatt och sen upp ganska tidigt på morgonen och beta av sysslorna. Kan med gott samvete åka uppåt imorgon, lite trist då det är min 27- årsdag men så är det.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *