27 och resdag

Frukost.

Idag blev jag 27 år gammal och jag har mestadels umgåtts med min bil som passerade 18 000 mil denna soliga torsdag. Träning blev det på morgonen efter jag ätit favorittårtan. Notera tårtan, inte en bit tårta utan hela tårtan (bild nedan), sen blev jag sugen på att springa en sväng så då gjorde jag det i barüber och helt vindstilla denna morgon. Med att skippa tröjan så spara man ju tvätt, man säger man blir klokare med åren, men kan knappast jag känner mig varken ung eller gammal, dum eller klok utan 27 är en ganska bra ålder tycker jag.

Jag sprang en kort runda som jag brukade springa 2-3 gånger två veckor innan vi hade 5- kilometers test när jag gick på högstadiet, brukade räcka på den tiden för nå sub 19, tider det när man levde på talang. På dagens (3,3 km)  runda höll jag 4:23 km/h och hade en snittpuls på 151 (77 %), börja kännas att det gå utför nu med konditionen men har man viloperiod så har man, ska nog snart ändra på det igen.

Annars har det mestadels blivit bilkörning där jag också har ätit väldigt mycket tårta och stannade bl.a. till hos Fredrik Finnskog i Tranemo och hälsade på innan jag fortsatte norrut, trevligt det. Nu befinner jag mig i Mora och ska ta mig till Skellefteå imorgon så det är några timmar till i bil, ska nog gå bra.

Var trött som en småbarnsfarsa idag på morgonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *