2 h stak i snöyran

Man behöver snöskärm när det snöar.

Jag tyckte att gårdagens Vasalopp såg så kul och inspirerande så att även jag ville ut och staka i snöfall, motvind och obefintliga spår. Sånt är ju roligt. Det gick egentligen ganska bra när jag på eftermiddagen stakade i knappt två timmar, där jag åkte till Spikbodarna och sen hem. Man hinner ju inte så långt direkt men 26 kilometer och 333 höjdmeter, där snittpulsen landade på stabila 119 (62 %). 

Även på förmiddagen var jag ute men då tillsammans med Carina, där vi körde skejt och la in tio impulser, det hela var över efter 1:40 timmar så 3 timmar och 45 minuter skidåkning skramlade man ihop i nysnön idag. 

Fina förhållanden trots all nysnö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *