10-8-6-4-2 minuter intervaller på stakmaskinen

Inledde denna vecka med att dra lunchintervaller hemma på stakmaskinen. Det gick bra. Testade även att köra med gummiband runt midjan, folk gör så ibland och jag har gjort det ibland på gym som har haft möjlighet till det. Jag fick vara lite uppfinningsrik men löste det hela med ett gummiband och min träningsbänk. Utfallet blev helt okej.

Upplägget var 10-8-6-4-2 minuters intervaller med två minuter vila emellan intervallerna. Det kändes otroligt bra idag, senaste tidens styrketräning och något mer stakning senaste tiden börja ge resultat. Gäller få ut det på skidor också dock. Körde detta pass 26 april förra året och då var jag i ganska bra stakform men idag ännu bättre. Siffror:

  • 10 min – 304 watt – 151 (78 %) snittpuls
  • 8 min – 333 watt – 159 (83%) snittpus
  • 6 min – 352 watt – 166 (87%) snittpuls
  • 4 min – 371 watt – 171 (89%) snittpuls
  • 2 min – 413 watt – 170 (88%) snittpuls

Hade nästan i vanlig ordning svårt att driva puls men hade 182 (95%) i maxpuls men kände att jag låg helt rätt i belastningen egentligen på alla intervaller.

På kvällen höll jag skidlektion, det var trevligt och roligt även om vädret inte var det bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *